Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vsako tvoje dejanje me ozdravlja in odrešuje

Objava: 22. 03. 2008 / 23:00
Čas branja: 10 minut
Nazadnje Posodobljeno: 23.07.2010 / 06:56

Vsako tvoje dejanje me ozdravlja in odrešuje

Molitev k Jezusu, da bi nam pomagal odkrivati in živeti vsak del njegovega življenja, od spočetja do smrti in vstajenja doumeti njegovo omejeno in neskončno, človeško in božjo ljubezen
Molitev k Jezusu, da bi nam pomagal odkrivati in živeti vsak del njegovega življenja, od spočetja do smrti in vstajenja doumeti njegovo omejeno in neskončno, človeško in božjo ljubezen.

Gospod Jezus, ko sem se natančno in z ljubeznijo poglabljal v resničnost tvojega zemeljskega življenja, sem odkril, kako me presegaš, na vseh ravneh; da bo moje življenje prekratko, da bi ti mogel postati podoben v tem, kar si in kar delaš. In večnost ne bo dovolj dolga, da bi te mogel slaviti, kot bi bilo potrebno.
Jezus, kako močno si se nam približal po svojem otroštvu in trpljenju, preko jaslic in križa! Postal si nam brat, majhen in delaven, taki kot smo mi. Mnogo let si preživel v delavnici v Nazaretu in komaj dve leti si oznanjal. Pa vendar presegaš ta svet. Že prej si obstajal. Si njegov stvarnik in tvoj večni Jaz neskončno presega ta svet, ki si ga ustvaril.

Jezus, takoj za tvojo ponižno solidarnostjo obožujem predvsem tvojo nesko...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh