Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

ŽPS in Sveto pismo

Objava: 17. 02. 2007 / 23:00
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 15.02.2007 / 10:18

ŽPS in Sveto pismo

Člani ŽPS moramo biti s svojim delovanjem zgled in vzpodbuda drugim vernikom, zato se moramo toliko bolj potruditi in s svojim življenjem pričevati za Kristusa, vedno in povsod

Člani ŽPS smo poklicani, da dejavno sodelujemo pri oblikovanju pastoralnega življenja v župniji. Tako smo se v župniji Odranci na začetku tega pastoralnega leta odločili, da bomo posebno skrb namenili duhovni rasti župnijskega občestva. In prav leto Svetega pisma nam daje za to veliko možnosti.
V letu Svetega pisma si prizadevamo poglobiti svoj odnos do božje besede. Sveto pismo želimo pogosteje brati in s tem božjo besedo bolje spoznati. Na sejah župnijskega pastoralnega sveta, ki so redno vsak mesec, je največja pozornost namenjena prav Svetemu pismu. Skupaj beremo in premišljujemo prebrani odlomek, se o njem pogovarjamo in iščemo možnosti, kako bi čimbolj doživeli božjo besedo.

Člani ŽPS moramo biti s svojim delovanjem zgled in vzpodbuda drugim vernikom, zato se moramo toliko bolj potruditi in s svojim življenjem pričevati za Kristusa, vedno in povsod. Šele nato bomo sposobni navduševati druge.

Na sejah župnijskega pastoralnega sveta iščemo načine, poti,...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh