Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žena pije

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 08. 12. 2007 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 22.07.2010 / 11:42

Žena pije

Naj vam na koncu samo še rečemo, da vsi zaslužite lepe praznike, predvsem jih zasluži vaša žena, ki verjetno nikoli ni zares praznovala in si sedaj še sama onemogoča praznovanje. Zato boste molili in se veliko pogovarjali z ženo.
Moja žena se v decembrskih dneh vede, kot da ni več ona, skratka popolnoma neprimerno. Je tu kakšna rešitev?
Martin


Potem ko že upate, da se je kaj spremenilo, vas spet vse na novo preseneti ženin alkoholizem. Njen problem postane vaša bolečina. Strah vas je zanjo, saj naj bi veljal alkoholizem pri ženski za redkost. Vendar vam moramo reči, da sploh ni tako. Ženske uživajo alkohol veliko bolj prikrito. Vaša žena je zelo dolgo prikrivala to zasvojenost. Za slabo počutje je vedno našla kakšen izgovor. Potem pa ste jo zalotili pri pitju, a vas je še vedno znala prepričati. Ta žalostna zgodba z nekaj kratkimi obdobji ženine treznosti traja že dlje časa. Najhuje je, da največkrat pije prav med prazniki.

Najprej vam moramo izreči veliko priznanje, saj ste si priznali težko resnico, da je treba vaši ženi pomagati. V začetku novembra ste pri ženi spet opazili, da se nenavadno vede. Strah vas je, kako bost...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh