Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pljuskanje

Objava: 27. 10. 2007 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 25.10.2007 / 09:03

Pljuskanje

Teden za zedinjen svet je teden, ko mladi organizirajo akcije, prireditve in dogodke, s katerimi elijo tudi druge spodbuditi, da bi se trudili za bratstvo
Teden za zedinjen svet je teden, ko mladi organizirajo akcije, prireditve in dogodke, s katerimi elijo tudi druge spodbuditi, da bi se trudili za bratstvo. Mladi za zedinjen svet iz Gibanja fokolarov so želeli v letošnjem tednu za zedinjen svet (od 14. do 21. oktobra) pomagati žrtvam ujme, ki je v preteklem mesecu prizadela Gorenjsko in Savinjsko. V ta namen so prepevali in sodelovali pri mašah v Portorožu, Mariboru in Ljubljani in pri tem zbrali nekaj več kot 1100 evrov. Del denarja so odnesli družini, ki so ji poplave povzročile veliko gmotno škodo, del pa namenili občini Železniki.

V tem tednu so tudi skušali živeti za vrednote: mir, prijateljstvo, pripravljenost pomagati, deliti si dobrine, ustvarjati skupaj. Da bi bila njihova ljubezen čim konkretnejša, pa so vsak dan živeli eno geslo: duhovno tabletko. Sedaj pa elijo povabiti vse, da bi še naprej skušali živeti tako!


Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh