Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Sveže stisnjeni sadni in zelenjavni sokovi

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 22. 09. 2007 / 22:00
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 20.09.2007 / 08:25

Sveže stisnjeni sadni in zelenjavni sokovi

Kaj v tem času najdemo v sadnem in zelenjavnem vrtu, spoštovani bralci? Jabolka, hruške, češplje, maline, od zelenjave pa zelje, korenje, brokoli, cvetačo, rdečo peso, paradižnik, papriko, zeleno … Se vam zgodi, da kdaj ne veste, kam z odvečnim sadjem in zelenjavo?
Kaj v tem času najdemo v sadnem in zelenjavnem vrtu, spoštovani bralci? Jabolka, hruške, češplje, maline, od zelenjave pa zelje, korenje, brokoli, cvetačo, rdečo peso, paradižnik, papriko, zeleno … Se vam zgodi, da kdaj ne veste, kam z odvečnim sadjem in zelenjavo? In se nam vrečka sadja ali zelenjave postara v hladilniku? Sočenje zelenjave nas bo rešilo iz zagate. Pa to sploh ni bistveno! Če želimo ohraniti največ hranilne moči sadja in zelenjave, bomo pili sadne in zelenjavne sokove. Na tem svetu ni bolj kakovostne in močnejše hrane za zdravje in moč, kot je sveže stisnjen zelenjavni sok. Prehranjuje, obnavlja, pomlajuje bolj kot vsa druga hrana skupaj. Menite, da ste že preveč v letih, da bi se ukvarjali s sočenjem? Prav sveže stisnjen sok bo prinesel največ energije vsem, ki imajo težave z uživanjem čvrste hrane. Sokovi ne obremenjujejo prebavil. Telo je kar v najkrajšem času deležno vseh hranil, ki smo jih zaužili.


<...>

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh