Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

LEČA – okusni azijski drobiž

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 13. 01. 2007 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 11.01.2007 / 13:25

LEČA – okusni azijski drobiž



Stročnic se drži sloves, da so težko prebavljive. Če ravno zaradi tega niste navdušeni nad fižolom, je leča prava rešitev za vas. Vsepovsod slišimo, da moramo zelenjavo uživati dnevno, sadje, žita in meso pa le tedensko. Vendar pa naše telo potrebuje beljakovine vsak dan! Leča je bogat vir beljakovin. S svojim nežnim okusom bo prepričala še poslednje dvomljivce.



Zimska lečna solata s porom

150 g leče
150 g korenčka
1 steblo pora ali 2 čebuli
1/2 litra vode
sol
kis
bučno ali katero drugo hladno stiskano olje
ščepec ingverja v prahu
peteršilj in drobnjak po želji


Lečo namočimo čez noč. Vodo odlijemo, prilijemo novo, dodamo...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh