Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

GOMASIO – okusna začimba in še več

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 06. 01. 2007 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 04.01.2007 / 13:10

GOMASIO – okusna začimba in še več

Gomasio je osnovna začimba makrobiotične prehrane

Gomasio je osnovna začimba makrobiotične prehrane. Makrobiotiki jo uporabljajo kot nadomestek za sol. Gomasio pa ni le začimba, temveč starodavno zdravilo z Daljnega vzhoda! Po svojem delovanju je zelo bazičen in ima tisočkrat večji učinek od običajnih tablet proti zgagi. Delovanje lahko preizkusite, če si stresete v dlan pol čajne žličke gomasia in ga z usti dobro posesate. S tem krepite prebavo in svoje počutje.

Zelo pijanega človeka lahko streznite že z eno do dvema žlicama gomasia.


Gomasio je še več kot to

V zadnjem času je vse več govora o tem, da so bolezni posledica »zakisanosti« telesa oziroma neravnovesja v našem telesu. Preprosta dietna hrana s stročnicami in zelenjavo z nekaj gomasia, kuhana v železni posodi, bo na vas učinkovala tako, da bo zmanjšala kislost vašega organizma. Hrana se bo bolje presnovila, ozdravili se boste slabokrvnosti.

V literaturi sem zasledila celo, da je gomasio naravno...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh