Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Od tedna do tedna

Objava: 18. 03. 2006 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:29

Od tedna do tedna

Papež Benedikt XVI. je 11. marca v dvorani Pavla VI. v Vatikanu sprejel in pozdravil študente iz vse Evrope, ki so se v Rimu zbrali na četrtem evropskem študentskem dnevu.


Študentje pri papežu - Papež Benedikt XVI. je 11. marca v dvorani Pavla VI. v Vatikanu sprejel in pozdravil študente iz vse Evrope, ki so se v Rimu zbrali na četrtem evropskem študentskem dnevu. Zvečer istega dne so se tudi udeležili procesije z lučkami na Trgu sv. Petra v Rimu.

PARIZ - Pariški župan Bertrand Delanoe je kardinalu JeanuMarii Lustigerju, ki je štiriindvajset let vodil pariško nadškofijo (do februarja 2005) podelil najvišje odlikovanje zlato medaljo za zasluge.

DUNAJ - Gibanje avstrijskih katoliških žena je ob mednarodnem dnevu žensk 8. marcu pozvalo avstrijsko vlado in gospodarstvo, naj kaj več naredita za enakopravnost med spoloma.

RIM - Založba sv. Pavla je objavila pisma nemškega zdravnika in kandidata za blaženega dr. Friedricha Josepha Haassa (17801853), znanega pod vzdevkom »sveti moskovski doktor«. Uvod je napisal kardinal Kasper. Zdravnik si je v Moskvi p...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh