Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Od tedna do tedna

Objava: 22. 10. 2005 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:14

Od tedna do tedna

Italijanski dnevnik Corriere della Sera je v nedeljo, 16. oktobra, poročal, da vedno več romarjev prihaja v Rim z namenom, da bi videli papeža.
Vedno več romarjev v Rimu – Italijanski dnevnik Corriere della Sera je v nedeljo, 16. oktobra, poročal, da vedno več romarjev prihaja v Rim z namenom, da bi videli papeža. V petih mesecih, odkar je bil za naslednika prvaka apostolov sv. Petra izvoljen papež Benedikt XVI., se je nedeljskih opoldanskih molitev in sredinih splošnih avdienc udeležilo več kot milijon ljudi. Organizatorji množičnih srečanj vernikov s papežem se sprašujejo, kam bodo šli z romarji ob sredinih splošnih avdiencah, če bodo tudi pozimi v velikem številu prihajali v Rim, kajti v dvorani Pavla VI. je prostora le za 10.000 ljudi.

DUNAJ – Honduraški kardinal Rodriguez Maradiaga je ob obisku na Dunaju pozval industrijsko razvite države, naj končno namenijo 0,7 odstotka svojega bruto narodnega dohodka za pomoč državam v razvoju, sicer ne bo mogoče do leta 2015 prepoloviti revščine na svetu, kar so si zadali Združeni narodi.

RIM – V torek, 12. oktobra, se je v knjigarnah pojavila p...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh