Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Iz papeževih govorov

Objava: 30. 07. 2005 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:14

Iz papeževih govorov

Te dneve miru in počitka so zmotile žalostne novice o gnusnih terorističnih napadih, ki so povzročili mrtve, razdejanje in trpljenje v več državah: Egiptu, Iraku in Veliki Britaniji. Mrtve in ranjene in tiste, ki žalujejo za žrtvami teh dejanj, ki žalijo Boga in človeka, zaupajmo božji dobroti.

O zadnjih terorističnih napadih: Te dneve miru in počitka so zmotile žalostne novice o gnusnih terorističnih napadih, ki so povzročili mrtve, razdejanje in trpljenje v več državah: Egiptu, Iraku in Veliki Britaniji. Mrtve in ranjene in tiste, ki žalujejo za žrtvami teh dejanj, ki žalijo Boga in človeka, zaupajmo božji dobroti. Vsemogočnega prosimo, da bi ustavil morilsko roko tistih, ki so iz fanatizma in sovraštva zagrešili te zločine, spreobrnil njihova srca in jih privedel na pot sprave in miru.


24. julija pred molitvijo angelovega češčenja pri Les Combesu


O krščanskih koreninah Evrope: Dragi bratje in sestre! Jutri je god apostola sv. Jakoba, Janezovega brata, katerega relikvije častijo v Santiagu de Compostela v Galiciji, znameniti božji poti in cilju mnogih romarjev iz vse Evrope. Včeraj smo se spominjali sv. Brigite Švedske, zavetnice Evrope. 11. julija smo praznovali sv. Benedikta, drugega velikega zavetnika »starega sveta«. Ko prem...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh