Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Najin molk

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 02. 04. 2005 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:06

Najin molk

Moje vprašanje je zelo preprosto: kaj naj naredim s svojim možem, ki se je odselil, in to v najbolj kritičnem času, ko se je rodila najina druga hčerka, potem pa »meni nič tebi nič« prišel nazaj, ves skesan in ubog, a brez pravih besed.
Moje vprašanje je zelo preprosto: kaj naj naredim s svojim možem, ki se je odselil, in to v najbolj kritičnem času, ko se je rodila najina druga hčerka, potem pa »meni nič tebi nič« prišel nazaj, ves skesan in ubog, a brez pravih besed. Od njega ne zvem, zakaj je odšel, zakaj je bil pri tisti ženski, kaj se je tam dogajalo in ne, čemu je prišel nazaj. Naj bom torej samo vesela in srečna, da se je sploh vrnil; pa četudi bi to sprejela, je v meni groza, nemir in globoka žalost ter dvom: če mu vse odpustim, ne bo nič drugače, saj lahko spet odide, ne da bi vedela, zakaj. Ne zaupam mu več.

Kako praznovati, kako doživeti vstajenje, ko pa vas vse tako neznansko boli, ko vse skeli, ko vse oznanja eno samo prevaro in izdajo? Vsa ta vprašanja se ob praznikih kar vrstijo in vznemirjajo ter prinašajo še več zmede. Ne veste, kam bi se obrnili po pomoč, komu bi zaupali. Vse to vas zelo jezi. Občasno ste besni, potem pa se spet znajdete v pravem brezupu, ki mu sledi pomilovanje in na...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh