Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Obisk nadškofa p. Staneta Zoreta na nadškofiji

Objava: 09. 10. 2014 / 09:09
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:17
Ustavi predvajanje Nalaganje
Obisk nadškofa p. Staneta Zoreta na nadškofiji

Obisk nadškofa p. Staneta Zoreta na nadškofiji

Danes, 9. oktobra 2014, se je nadškof metropolit, p. Stane Zore, oglasil na nadškofiji in se srečal s sodelavci na ordinariatu in z arhidiakoni.

Danes, 9. oktobra 2014, se je novoimenovani nadškof metropolit, p. Stane Zore, prvič, odkar je imenovan za ljubljanskega nadškofa, oglasil na nadškofiji in se srečal s sodelavci na ordinariatu in z arhidiakoni. Ogledal si je tudi prostore, kjer bo delal in prebival.


Ob tej priložnosti se je srečal tudi z odborom za pripravo slovesnosti posvečenja in umestitve. Dogovorili smo se, da bo škofovsko posvečenje na praznik Kristusa Kralja vesoljstva, v nedeljo, 23. novembra 2014, ob 15. uri v ljubljanski stolnici.

Sodelavci na nadškofiji obljubljamo novemu nadškofu svojo pomoč, podporo in molitev.

Ob tej priložnosti lepo vabimo vse duhovnike, redovnike in redovnice, pa tudi druge vernike, da novemu nadškofu izrazimo podporo s številčno udeležbo pri škofovskem posvečenju. Natančnejša navodila boste še prejeli.

Boštjan Prevc, nadškofijski tajnik

Jutri tiskovna konferenca na nadškofiji

V petek, 10. oktobra 2014, bo ob 12.00 v prostorih Nadškofije Ljubljana (Ciril-Metodov trg 4, Ljubljana) tiskovna konferenca novega ljubljanskega nadškofa Staneta Zoreta. Nadškof bo predstavil sporočilo za javnost in odgovarjal na vprašanja medijev.


Kupi v trgovini

Evangeliji
Sveto pismo
4,80€
Nalaganje
Nazaj na vrh